Koji su čimbenici koji utječu na tlak na stroju za rezanje umrijeti?

Postoje mnogi faktori koji utječu na tlak na stroju za rezanje umrijeti:

1. duljina čeličnog noža, više dužina proizvoda, veća otpornost kalup, veći pritisak potreban.

2. Debljina i tvrdoća proizvoda, veći iznos potreban za rezanje umrijeti stroj na karton i da plastične deformacije kartona za proizvodnju uvlačenje

3. Čelični nož jastuk od tvrdoće i dijelu trake, stroj za rezanje umrijeti na temelju debljine kartona odabrati odgovarajuće tvrdoće traka dizajna i strip treba biti preširok, najbolje je izrezati u male komadiće , Na obje strane, koji smanjuje tlak potreban za umrijeti.

Koji su elementi skupa umrijeti?

1. Odaberite vrstu naloga za boju. Boja tip okr i ECR su dva, okr za sivu komponentu umjesto, ECR podlogu uklonjena, preporučuje se koristiti obrazac okr.

2. ustanoviti za štancanje crna verzija krivulja ton kad sliku sive komponente manje, obično crna verzija za štancanje zaštitni znak postavljen u crnu verziju. Ako je slika visoke zasićenosti, visoki kontrast umjetničke fotografije, Crna verzija može se postaviti na kratko kontrasta kontrast crne verzije, ako sliku sive komponenta većina dugoročnih koristi za štancanje crna verzija.

3. crna verzija Maksimalna ograničenja različitih vrsta originali trebala bi imati različite vrijednosti, može biti 70% do 90%, obično koriste je 85%.

4. Ukupni iznos tinte četiri boje linija i maksimalna vrijednost, kao što su obložene papira pomak, poželjno 330 380 odsto, dok je novinski papir je oko 260%.

5. zaštitni znak štancanje za povećanje vrijednosti uglavnom može povećati u tamno ton vrijednosti, mraku originalni ton razini, a zatim vrijednost može se povećati, inače je manja to bolje.