Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Tri čimbenika koji utječu na pritisak stroja za rezanje!

Jun 21, 2017

Stroj za rezanje se uglavnom koristi za odgovarajuće nemetalne materijale, naljepnice, uvlačenje i bronzing operacija, paste, metalni plijesni, čelična žica i sl., Kroz otisak za vršenje određenog tlaka, tiskani ili kartona valjane u određeni oblik , Znate li čimbenici koji utječu na pritisak rezača kalupa? Sljedeće objašnjava Xiao Bian za vas.

1, dužina noža, što je duža ukupna duljina proizvoda, to je veća otpornost kalupa, to je veći pritisak potreban.

2, debljina i tvrdoća proizvoda, stroj za rezanje u rezu od kartona i kartonska plastična deformacija uzrokovana veća potreba za uvlačenje

3, čelični nož pad od tvrdoće i područje trake, stroj za rezanje bi trebao biti temeljen na debljini kartona za odabir odgovarajuće tvrdoće dizajna trake, a traka mora biti prevelika, najbolje je rezati Na male dijelove, S obje strane, što smanjuje pritisak koji je potreban za rezanje kalupa.

Stroj za rezanje se uglavnom koristi za odgovarajuće nemetalne materijale, paste, automatski otpad, stroj za rezanje pomoću čeličnih noža, industrija metalnih kalupa, kroz otisak da se vrši određeni pritisak, tiskani ili kartonski valjani u određeni oblik, Zatim Znaš siguran rad stroj za rezanje? Sljedeće objašnjava Xiao Bian za vas.

1, osoblje prije korištenja stroja za pražnjenje mora biti strogo prije rada obuke, razumijevanje operativnih sigurnosnih znanja.

2, provjerite da oprema može biti uobičajena oprema za rad, ne može pohraniti predmete na stroj, kako ne bi zgužvale ili utjecale na rad, često na stroj, kao što su maziva.

3, stroj za popravak, podešavanje, ulje, čišćenje održavanja mora biti u zaustavljenom stanju, a sigurnosni poklopac uređaja otvoriti gumb za zaključavanje da biste ga pritisnuli.

4 puta, postavite predložak, morate otvoriti postavke zaštite i pažljivo provjerite je li pričvršćenje učvršćuje.

5, strogo je zabranjeno oštećenje opreme u sigurnosnim i zaštitnim uređajima, upotrebom stroja za rezanje kalema, slijediti korištenje sigurnosnih pravila, kako bi se prestalo koristiti vrijeme da se stavi u razumnu poziciju, tako da i stroj Ne može biti oštećeno Osobna sigurnost.

Gore je Xiaobian objasniti neke od vaših radova na siguran rad stroj za rezanje, želite koristiti stroj za rezanje kada je pomoć.