Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje

Rad načelo stapanje stroj za rezanje umrijeti

Oct 30, 2017

U ovom trenutku, korisnik zahtjeva kvalitetne tiskarske industrije je u porastu, dizajn okvira je sve složenije. Kako bi održali pogreške raspona ± 0.15 mm, treba probati stroj za rezanje kvalificirani umrijeti. U isto vrijeme, obratite pozornost na prilagođavanje koraka, posebice hranjenje stanica i papira do prije utakmice.

Radi princip: vrsta stana umrijeti umrijeti rezanje za štancanje platforma i oblik za rezanje su stan. Matrica je fiksna na stan pozornica i list stavlja se na kopirno (niže kopirno). Rad, štancanje ploča fiksna fiksna, fotografsku ploču kroz radilice klipnjača klipni pokreta, platforma i fotografsku ploču stalno spojka pritisak, svaki pritisak će biti put to postići za štancanje. Zajednički stan tlaka umrijeti stroj za rezanje s stroj za rezanje okomito umrijeti i stroj za rezanje vodoravno umiru dva. U ovom trenutku, stroj za rezanje okomito umrijeti uglavnom promjene s ravnim pritisak stan tiskarski stroj; i horizontalne umrijeti za strukture i crno-bijeli offset tiska stroj za rezanje je sličan za hranjenje dio, lijevanim dio, materijalni dio, a neki imaju automatsko čišćenje opreme i druge komponente.

Prednosti i mane: zbog stan tlaka stroj za rezanje umrijeti s druge štancanje opreme je jednostavna struktura, jednostavno održavanje, jednostavno rukovanje, lako zamijeniti štancanje uvlačenje ploča, za različite težine materijala, umrijeti preciznosti rezanja i niz prednosti, tako da ima širok raspon tržišta. Ali svojim nedostacima su očiti, na primjer, treba rad pritiskom, što je rezultiralo u intenzitet rada, niske proizvodne učinkovitosti. Je širok spektar aplikacija, pogodan za savijanje kartona, lijepljenje kutija, valoviti okvir umrijeti rezanje uvlačenje tretman, je korištenje više zajedničkih domaćih štancanje opreme.