Održavanje stroja za pranje hladnoće vrlo je važno

Cold Press Machine je jedan od najčešće korištenih strojeva u industriji drvne industrije. Uglavnom se koristi za lijepljenje i furniranje ploča namještaja. Nakon uporabe stroja za pranje hladnjaka, stroj za pranje hladnjaka obavlja poslove održavanja. Stroj održavanja hladnog tiska ima kompletan set standarda. Kada istekne, kako održavati stroj za pranje hladnjaka? Ovdje za svakoga uvesti.

1, nakon završetka svake klase mora očistiti prešanje i pobrinuti se da vijak bude čist.

2, tjedne turbine, krilca, podizna vijka za podmazivanje, vijak za podizanje i ulje za punjenje matice. 3, površina ulja cilindra mora se održavati između 25-45 mm, kao što je površina ulja ispod 25 mm trebala biti napunjena hidrauličkim uljem, spremnik za gorivo, prvo morate u gornjoj i donjoj tabličnoj ploči više od 100 mm, a zatim puniti Rad ulja. 4, podrhtavanje cilindra ili oštar zvuk, plin treba ispustiti

5, strogo je zabranjen cilindar tijekom korištenja putovanja, da se zabrani tlak ili pritisak se javlja kada se obradi.

Cold Press Machine održavanje je vrlo važno, samo održavanje ispravno, kako bi se smanjila Cold Press Machine failure, produžiti vijek trajanja stroja Cold Press, više Cold Press Machine povezane sadržaja, molimo posjetite našu web stranicu ili telefon kontaktirajte naše proizvođače kako bi naučili Više

Razumjeti cijenu stroja Cold Press Machine mora najprije razumjeti ovu opremu ili znati cijenu, ali ne zna kako koristiti što je to značenje! U Henan proizvodnji Cold Press Machine proizvođači opreme imaju puno, ali vrlo upoznat s Cold Press Machine tehnologije nije malo, ako želite sudjelovati u Cold Press Machine projekt, moramo pronaći profesionalne proizvođače za dobivanje opreme i usluga.

Naše tehničko osoblje danas vam daje sljedeće znanje o tehnologiji Cold Press Machine:

Stroj za pranje hladnjaka, to jest, hladni i suhi kompresor. Količina vodene pare u komprimiranom zraku određena je temperaturom komprimiranog zraka: smanjenjem temperature komprimiranog zraka za smanjenje sadržaja vodene pare u komprimiranom zraku uz istodobno održavanje tlaka komprimiranog zraka i suvišne vodene pare Će se kondenzirati u tekućinu. Hladni i suhi stroj (zamrznuti sušilici) je korištenje ovog načela pomoću rashladne tehnike na suhi komprimirani zrak.

Stroj za pranje hladnoće podijeljen je na vijak za hladni stroj i hidraulički stroj za pranje hladnoće. Jedan stroj Cold Press Machine ima turbinu, dugoročno održavanje, ranjiv. Stroj za hidraulični stroj za pranje. Jednostavno curenje bez čestog održavanja, visoka učinkovitost. Cijena hladnog strojnog stroja, čak i ako isti model na tržištu postoje različiti, a mi želimo ponuditi ponudu svibanj žele Xinxiang Kim Li stolarske inspekcije, tvrtke različite vrste Cold Press Machine za održavanje razumne ponude, a uvijek korisničke Vrijedno susretati.