Održavanje i održavanje stroja s hladnom prešom treba obratiti pažnju na metodu

Kao što je rekao, dobar alat za održavanje svakodnevnog rada strojeva za održavanje i održavanje ne samo da može poboljšati učinkovitost proizvodnje i smanjiti troškove održavanja, već i ljudi rade na mehaničkim proizvodima, emocionalnom izrazu. No, Linyi drvo Linsen strojevi reći je da održavanje je također obratite pozornost na metode i tehnike, nepravilno održavanje ne samo da nije uspio postići željene rezultate, ali i na strojevima nepredvidljive štete, a poduzeće donijeti neke ekonomske gubitke.

Održavanje i održavanje odvojeno, dnevno održavanje stroja Cold Press uključuje:

1. Kako bi stroj bio čist, dijelovi mjenjača i rotirajuće spojne točke trebaju biti podmazani. Nemojte slagati krhotine na stroju.

2. Provjerite vrijeme prirubnice cilindra i cilindar, a gornja pločica prirubnice pričvršćena na vijcima su labav i pravodobno zategnuti; Provjerite je li krug ulja istjecanje i pravovremeno popravljanje; Provjerite valjak za namještanje tlačne ploče i zupčanik podizne ravnine, korištenje police;

3. Provjerite ulje u spremniku jednom tjedno: važno je provjeriti je li ulje prljavo i zamijenjeno na vrijeme. Je li ulje dovoljno i ispunjavanje vremena? Hidrauličko ulje može odabrati veliki zid 68 #, Mobil MOBIL: DTE26 hidraulično ulje protiv habanja.

Održavanje stroja za pranje hladnjaka u vrijeme rada uključuje: rad stroja u skladu s ispravnim načinom rada, strogo je zabranjeno prešanje obradaka izvan originalnog područja obrade konstrukcije. Radni je dio postavljen na ispravan način, a tlak i neravnomjerni tlak strogo su zabranjeni.