Metoda rafiniranja hidrauličnog stroja za pranje hladnoće

Hidraulički stroj za hladno tiskanje je stroj za hladno tiskanje, u usporedbi s općim strojem za pranje hladnoće, hidrauličnom hladnom prešom u svim aspektima dobre izvedbe i niskom razinom buke. Hidraulički hladni stroj radi neko vrijeme, potreba za punjenjem hladnog stroja hidrauličkog ulja, posebnu metodu punjenja gorivom kako slijedi:

1, ručicu postavljenu paralelno s smjerom kolosijeka i skrenuti lijevo nakon okretanja od 45 °, tako da je klipnjača cilindra kante u potpunosti produljena, klipnjače cilindra šipke potpuno su povukli, polako nizbrdo, tako da se kotačić s lopatom uključi zemlju, a zatim isključite motor, otvorite ventil za otpuštanje spremnika, povucite rad ručke, pritisnite pedalu nekoliko puta da biste oslobodili težinu uzrokovanu preostalim tlakom sustava.

2, benzinom temeljito očistite spojeve cijevi, pumpe i priključak motora, postavite uljni čep, spremnik za gorivo na vrhu goriva i donji dio ispusta ulja i okolinu.

3, otvorite ventil za ispuštanje ulja i dno priključka za ispuštanje ulja, tako da sve staro ulje u uljni spremnik u ulju.

4, otvorite spremnik goriva da biste uklonili spremnik za gorivo, uklonite filtar za gorivo, provjerite dno spremnika i njegovu stranu, kut ostatka ulja sadrži metalni prah ili druge nečistoće. Temeljito očistite spremnik, najprije dva puta dvaput čišćenje dizelom, a zatim koristite komprimirani zrak unutar spremnika za gorivo. Provjerite unutarnje kutove da li postoje ostatci mulja, nečistoća i sl., Do trenutka čišćenja i konačno isperite novim uljem.

5, rušenje cijevi.

6, uklonite filtar sustava za sav filter. Zamijenite filtar, potrebno je pažljivo provjeriti filtar sa ili bez metalnog praha ili drugih nečistoća, tako da možete shvatiti dijelove sustava koji se troše.

7, otpustite glavnu hidrauličku pumpu, rotacijski motor, šupljinu motora u starom ulju i napunite novim uljem.

Hidraulični stroj za pranje hladnoćeCold Press Machine za metode punjenja goriva za sve koji će ovdje predstaviti, ako ste zainteresirani za sadržaj našeg uvoda, možete pregledati našu službenu web stranicu ili telefon kontaktirati naše proizvođače da ih razumijemo.