Uvod u čimbenike stroja za rezanje žice

Kakav stroj za rezanje?

1, okrugli pritisak Stroj za rezanje

Valjak je ekvivalentan cilindru za utiskivanje, pritisak rezanja umrijeti; Drugi je pleter noževa. Plijesan s valjkastim nožem ima dvije glavne kategorije drva i metala, a bivši uglavnom pregiban, vrlo debeli valoviti karton koji ima kemijsku koroziju ili elektroničku metodu graviranja metala za obradu noža s metalnim noževima, uglavnom za samoljepljive etikete i rezanje zaštitnih znakova. Je također metalni valjak nož umrijeti se uglavnom koristi u high-end dugoročne proizvode, korištenje crush ili shear tipa.

2, stroj za rezanje okruglog tlaka

Okrugli pritisak Stroj za rezanje u primjeni tržišta rijetko, nema profesionalnog proizvođača, ovdje ih ne ponovite.

3, ravni stroj za rezanje

Stroj za rezanje ravnih stijena trenutno je najčešće korišten najčešći tip, ali i najveći broj domaćih i stranih proizvođača.

1, Die Cutting Machine stroj za rezanje ploča, ako je oblik kompleksa ili uređen puno živih dijelova, i die-rezanje točka je vrlo mala, vrlo malo, to je lako uzrokovati die-rezanje, kada je verzija. U ovom trenutku bi trebao biti prikladan za povećanje broja bodova, ako je to moguće, treba biti dužina duljine obratka i smjer papira kako bi bili dosljedni.

2, ako je rezna rezola elastične trake (ili spužve) preniska, ne može uspješno odskakivati papir, također će uzrokovati labavu verziju. U ovom trenutku treba koristiti visoku tvrdoću, dobru elastičnost visokokvalitetne elastične trake (ili spužve).

3, redak tlaka je prerano za početak male verzije važnih razloga. Nakon rezanja kalupa, kada je pokretna platforma spuštena, premda je papir bio elastična traka (spužva) iz linije noža, ali zato što je elastična traka (spužva) općenito veća od linije noža 2 do 3 mm, ovaj put ako Red za hvataljku Pokrenite kretanje, to će biti zbog elastične trake (spužva) i dalje će pritisnuti papir na podu za rezanje i lagano razbiti papir zbog labave inačice. U ovom trenutku bi trebao biti labavo isprekidani mehanizam i glavni spojni prsten osovine kotača kako bi se pokretna platforma podesila s gornje mrtve točke na 7 do 8 mm (valoviti rezanje pri rezanju od 10 do 15 mm), pritisni redak počeo se kretati ,