Uvođenje tri vrste strojeva za rezanje

Danas, Xiaobian s vama na tržištu zajednički stroj za rezanje ima tri kategorije: stroj za rezanje ravnog tlačnog stroja, stroj za rezanje ravnog kalupa i okrugli tlak oko stroj za rezanje.

Ono što svi znamo je da su tri vrste strojeva za rezanje koji je tržište opsežnije? To je stroj za rezanje tlačnih strojeva s ravnim strojem za rezanje reznih strojeva u odnosu na drugi stroj za rezanje, jednostavnim sastavom, jednostavnim održavanjem, jednostavnim radom, jednostavnim zamjenom ploče za uranjanje, pogodne za različite težine listova, plijesni. Niz prednosti, tako da ima širok spektar tržišta.

No, nedostaci su također vidljivi, primjerice, potrebna je velika količina radnog tlaka, što rezultira intenzitetom rada i slabom proizvodnom učinkovitošću. To je širok spektar primjena, pogodan za presavijanje kartonske kutije, zalijepiti karton, valoviti kutni kalup za rezanje urezivanja za liječenje. \

Sljedeća mala serija s vama na ravnom tlaku strojnog stroja za rezanje: stroj za rezanje ravnog stola uglavnom iz ranog Heidelbergovog tiskarskog stroja od preobrazbe, njegove prednosti su očite: zbog svog rada je linija Kontakt, stroj u Rezanje kalupa samo mali pritisak, tako da je opterećenje stroja relativno stabilno.

Nedostatak je što, zbog činjenice da su stroj za rezanje i valjak za prešanje lako valjani i premješteni, raspon primjene je relativno usko. Općenito je prikladna za rezanje kartona s težinom manjom od 400 g / m2, a posebno je prikladno za rezanje papira i elektroliziranje aluminijske folije. U radu proces rezanja kalupa, treba obratiti pozornost na smjer papir vlakna, općenito bi trebao biti paralelan valjak u aksijalnom smjeru, inače će uzrokovati ozbiljan fenomen rastezanja papira.

Konačni mali niz s vama na okruglom tlaku Die Machine za rezanje: okrugli pritisak Stroj za rezanje je kontinuirani rad bubnja, pa je njegova radna učinkovitost u odnosu na drugi stroj za rezanje najviši, posebno pogodan za masovnu proizvodnju, ali Upravo zbog svoje brzine rezanja kalupa, što rezultira ponekad ne može jamčiti potrebnu točnost rezanja kalupa. To je isto kao i kružni tlak Die Machine za rezanje, korištenje načela kontakta linije za dovršetak rada kalupljenja, tako da u Stroj za rezanje sitnog tlaka, a raspodjela tlaka je više ujednačena pa je opterećenje stroja relativno stabilno.

Ali njegova verzija Die Cutting Machine verzija je zakrivljena u zakrivljenu površinu, tako da u tanjur i tanjur na više težak, tehničke poteškoće je relativno velika, ploča trošak je relativno visoka, okrugli pritisak oko smrti uređaja za rezanje potrebno Die Machine za rezanje od ravnog Die - rezanje verzije troškova od 25 do 100% veće. Okrugli tlak oko stroj za rezanje je uglavnom koristi za valovitog proizvoda die-rezanje i zaštitni znak online die-rezanje, trenutni tržišni udio je vrlo niska.

Gore je ravni tlak Die Machine za rezanje, ravni pritisak Die Machine za rezanje i okrugli tlak oko Die Machine za rezanje tri vrste Die Machine za rezanje kratki uvod, u nadi da će vam pomoći.