Kako riješiti problem Die Machine za rezanje nije glatka papir

Postoji niz razloga zbog kojih papir nije glatki, uglavnom zbog deformacije papira, tiskana površina je previše glatka ili uzrokovana drugim mehaničkim kvarovima.

(1) Papir nije gladak zbog deformacije papira

Budući da je proces rezanja kalupa kraj procesa tiskanja, papir nakon velikog broja procesa olakšava stvaranje deformacije, naročito nakon visokih temperatura i visokotlačnog poliranja. Nakon što je film ozbiljniji deformacija papira, onda Feida često ne može biti glatka papir.

(2) s tiskane površine previše je glatko zbog papira nije glatka

Nakon što su filmovi premazani zbog svoje površine previše glatki, ali i na papiru izazvali su neke poteškoće. Za gore navedena dva slučaja, iskusni operatori obavit će pripremne radove prije papira, kao što su: umetanje papira, dodavanje papira u klin papiru ili papirnati papir kako bi papir bio unaprijed, kada papir unaprijed za reprodukciju na stranu, kucanje rad papira ili brzina stroja za rezanje kalupa radi smanjenja, općenito može izbjeći taj problem.

(3) mehaničko zatajenje uzrokovano poteškoćama hranjenja

Feida usisni usis nije dovoljno, od hrpe papira na ravnini lokacije nije prikladno, pravila nisu točna i drugi mehanički razlozi uzrokovat će proces napajanja papira kosim, dvostrukim listovima, praznim i drugim kvarovima. Sve dok se uobičajeno umrežaju radovi na održavanju reznih strojeva i mehanički dijelovi prilagodbe izbjeći će se zbog mehaničkog zatajenja zbog poteškoća s hranjenjem.