Stroj za rezanje za široku primjenu

Stroj za rezanje u velikom doprinosu ljudskom napretku, s brzim razvojem znanosti i tehnologije, u mnogim vrstama post-indijske opreme, Kina je tehnologija i industrijska proizvodnja Die Cutting Machine postigla visoku razinu, glavni znakovi u sljedećim nekoliko aspekata :

Prvo, uvoz alata za rezanje je pao, izvoz se nastavlja povećavati. Prema carinskim statistikama: uvoz oblikovane opreme za kalupljenje u 2002. godini 461, 25.219 milijuna dolara; Uvoz u 2004. 455 jedinica, 26.028 milijuna dolara; 2004 1 do 3 kvartala uvoz od 213 jedinica, 17,151 milijuna dolara; Očekuje se da će uvoz trendova tijekom cijele godine pad. Izvoz u 2007 765 jedinica, 1086,1 milijuna dolara; Izvoz u 2003. 1066 jedinica, 13.893 milijuna dolara; 2004 Potrošnja od 1 do 3 kvartala izvoz 958 jedinica, 15.591 milijuna dolara, očekuje se izvoz tijekom cijele godine prošle godine.

Drugo, vrste Die Cutting Machine kako bi se zadovoljile osnovne potrebe domaće tiskarske i ambalažne industrije. Kina je bila u mogućnosti proizvoditi, uključujući automatsko izravnavanje Die Cutting Machine, uključujući zaštitni znak Die Cutting Machine, naljepnice zaštitni znak Die Machine za rezanje, okrugli pritisak Die Machine za rezanje, okrugli pritisak Die Machine za rezanje, ravna die die stroj za rezanje i drugih proizvoda, bio je u mogućnosti Za proizvodnju reznim slojnim linijama za povezivanje, kao što su: fleksografski tiskarski strojevi, gravure tiskarski strojevi, tiskarski strojevi za naljepnice, strojevi za utiskivanje valovitog stroja i druge opreme.

Stroj za rezanje je široko korišten, princip rada nije kompliciran, tehnologija rezanja kalupa je uglavnom upotreba noža za rezanje, čelični nož, metalni kalup, čelična žica, kroz otisak da se vrši određeni pritisak, u određeni oblik , Ako se cijeli tiskani materijal pritisne u jedan grafički proizvod nazvan die-cutting; Ako je uporaba čelične žice u tiskanom materijalu na tragovima tragova ostavljanja ili savijanja oznaka nazvanih utiskivanja; Ako je korištenje yin i yang dva predloška, Grijana na određenu temperaturu, tiskana na površini tiskanog materijala s trodimenzionalnim efektom uzorka ili fonta zvanog bronzing; Ako je temeljni materijal na drugom podlogu nazvan tijesto; Isključujući ostatak originalnog dijela proizvoda Za otpad.

Smjer razvoja stroja za rezanje kalupa

1. Tradicionalna naljepnica zaštitni znak tiskarski strojevi za proizvodnju poduzeća. Proizvodnja u teška vremena, pad proizvodnje i prodaje iz godine u godinu. Razlog tome je proizvodnja visoko tehnoloških proizvoda, jednog od visoko učinkovitih trgovačkih tiskarskih strojeva s rotacijskim tipovima i tiskarskih strojeva za fleksografiju, povećana tiskanjem, pa čak i kružna učinkovitost proizvodnje rezanja tiska je znatno veća od isprekidanog ispisa, Die - rezanje iza proizvodne opreme.

2. Okruglo tlačno okruglo rezanje žice će biti najveća šarža tiskanih proizvoda za pakiranje, najbolji način za umiranje. Upotrebljava se za proizvodne linije za fleksografsko tiskanje, tiskarske strojeve za oblike, strojeve za utiskivanje valovitog stroja za rezanje, rotirajuće naljepnice, tiskarske strojeve za žigove, gravure tiskarske rešetke kao što su spajanje opreme za tiskanje i pakiranje. Razvojem tiskarske tehnologije, posebice razine prerade kružnog bubnja za rezanje umetaka, primjena će biti opsežnija za kružno rezanje kalupa i poboljšat će se proizvodna učinkovitost rezanja kalupa.

3. S brzim razvojem industrije tiska i ambalaže, razmjera poduzeća se širi. Automatsko ravnanje tržišta aplikacije Die Cutting Machine nastavit će se širiti. Nasuprot tome, poluautomatski plosnati die die rezanje strojeva na tržištu će se dodatno smanjiti, uz nisku produktivnost, operatora intenziteta rada i drugih razloga, sigurnost je loša, sklona nesrećama koje uključuju nedostatke glavnih razloga razlog. Međutim, zbog veličine kineske industrije tiska i pakiranja, jaz između veličine ovog uređaja imat će određeno tržište, i dalje će igrati ulogu.