Brzina rezanja stroja za rezanje

S modernim razvojem industrije strojeva, za kontinuirano poboljšanje kvalitete i točnosti rezanja, poboljšanje učinkovitosti proizvodnje, smanjenje troškova proizvodnje, visoke inteligentne i automatske funkcije rezanja također se povećava. Razvoj CNC stroja za rezanje mora zadovoljavati zahtjeve suvremene mehaničke obrade. Rezač je podijeljen na rezač plamena, stroja za rezanje plazma, stroja za rezanje laserom, rezanja vode, itd. Laser rezni stroj je najučinkovitiji, rezna preciznost i debljina rezanja je općenito mala. Brzina rezanja stroja za rezanje plazme je također vrlo brz, a površina za rezanje ima određenu nagibu. Stroj za rezanje plamena usmjeren je na teški ugljični čelik. Laserski stroj za rezanje je najučinkovitiji, rezna preciznost i debljina rezanja je općenito mala.

Raspon primjene

Stroj za rezanje koji se koristi s metalnim i nemetalnim industrijama, općenito, usporedba nemetalnih industrijskih točaka, kao što su kameni kamen, strojevi za rezanje kamena, strojevi za rezanje vode, pilane, rezane tkanine i plastike, kemijski proizvodi od fiberglasa s laserskim strojem za rezanje, stroja za rezanje noža, rezanje metalnih materijala ima stroj za rezanje plamena, stroja za rezanje plazme, stroj za rezanje plamena, CNC rezni stroj iznutra i ručno dvije vrste velike, kategorija priručnika, mali sportski automobil, poluautomatski čisti priručnik s CNC-om , gantry CNC rezni stroj, konzolni tip CNC rezanje stroj, desktop CNC rezanje stroja, interfingering linije nc cutter, i tako dalje!

cijena

Najskuplji laser rezni stroj, a također je i vrsta vrhunske preciznosti i najučinkovitija oprema za rezanje, stroja za rezanje noževa, stroja za rezanje plamena, troškovi su relativno mali, stroja za rezanje plazma koriste najniži trošak (po komadu)

U gornjoj proizvodnoj liniji šuplje stakla ili za poboljšanje proizvodne sorte, izabrat ćemo stakleni automatski specijalni rezač, ali kod kupnje sljedećih točaka:

I. preciznost rezanja

Obično je potrebno da bude ispod 0,5 mm za graditeljsku industriju; Međutim, zahtjev za reflektor automobila je ispod 0. Olm. Proizvođači strojeva koji pružaju preciznost općenito su u plusu ili minus 0, 2 mm, ali ne mogu vidjeti uvođenje priručnika o proizvodu, svjetlost bi trebala biti potpuna kada preciznost preuzimanja testiranja preciznosti programa, kako bi se izmjerila stvarna preciznost rezanja proizvoda, obično imamo desetak površina ispitnog uzorka. Ispitivanjem možemo u potpunosti shvatiti ravnost platforme za rezanje i kontrolu sinkronizacije upravljačkog sustava.

2. Brzina rezanja

Na pretpostavci zadovoljavanja preciznosti rezanja, možemo li govoriti o brzini zbog kratke rezne platforme, s najvećom brzinom njegove oči, teško je odrediti možemo li pomoću servo pogonske jedinice s programskom simulacijom funkcije provjeriti je li brzina motora kako bi postigla najviše. Nemojte rezati brzinu rezanja, povećati dodavanje i smanjiti brzinu. Sjeke se mogu testirati zasebno i istodobno.

3. Automatska optimizacija slaganja

Tamo na kraju stroja za rezanje razmotriti troškove obrade i volumen posebnosti djela, općenito nisu visoko obrazovani ljudi na suho, što zahtijeva rad stroja za rezanje je jednostavan, lako razumljiv, a ne previše kompliciran, inače tamo će biti veliki pristupačne strojevi nisu mogli priuštiti neugodnu situaciju. Najbolje je imati funkciju izbjegavanja nedostataka, jer domaći staklo na stražnjoj strani ima ponekad neispravne proizvode. Grafska građa posebnog tipa trebala bi biti sve fleksibilnija, a grafikon CAD-a trebao bi biti sposoban sudjelovati u izgledu.

4. Održavanje je prikladno

I / 0 i mehaničkih senzora na signalu koji nije previše opremljen, nepotrebnim prekidačem i svjetiljkom što je manje moguće, jer jedanput ili mehanički uređaj je izvan reda, utječe na rezni stroj, upotreba vjerojatnosti kvara dijelova je niska , manje je ožičenje manje, lako se može pronaći greška i zamijeniti dijelove, najbolje može otkloniti pogreške na zaslonu sve signale I / 0 signala. Troškovi održavanja važni su faktor koji se mora uzeti u obzir pri kupnji stroja.

5. Ušteda energije

Na isti način na koji se zahtjevi veličine rezanja mogu dovršiti, mogućnosti rezanja potrošnje energije mogu donijeti mnoge prednosti za poduzeće. Jedna je zaštita okoliša i ušteda energije. Drugi je spasiti dnevne troškove tvrtke.