Automatsko uvlačenje stroj za rezanje je takva složena oprema

Uz poboljšanje tehnologije tiskanja, automatsko uvlačenje stroj za rezanje u našim životima igra sve značajniju ulogu, Auto-feeding Die Cutting Machine je glavna snaga opremanja za završnu obradu, s tiskarskom industrijom i dalje raste i razvija, Rezanje Potreba za operacijama također raste, stoga moramo paziti na rad opreme, pravovremeno otkrivanje problema i rješavanje problema. Tada Auto-feed stroja za rezanje umora u operaciji onoga što je problem moramo obratiti pozornost na njega?

Tijekom rada opreme trebamo pravodobno provjeriti rotaciju dijelova, ako je abnormalan, treba odmah zatvoriti kako bi provjerili i prilagodili uklanjanje abnormalnog zvuka, a zatim proizvodnju.

Papir je uglavnom problem u stroju za automatsko uvlačenje alata prije nego treba provjeriti zadovoljava li papir zahtjeve procesa, bez obzira je li pogreška unutar dopuštenog raspona.

Operatori moraju biti stručnjaci, neaktivno osoblje ne smije raditi opremu kako bi izbjegli nesreće.

Automatsko uvlačenje stroja za rezanje umetaka tako složena oprema, koja mora imati puno pričvrsnih elemenata, kao što su čelični vijci, ne stegne riječi će uzrokovati rub brisanja ili kartona slomiti i tako dalje; Nož plijesni učvršćenje ako ne i zbijeno će uzrokovati proces pada.

Često se traže čvrsti tragovi željezne ploče za provjeru položaja, ako bi se strano tijelo trebalo odmah ukloniti.

Potrebno redovito instalirati ulje za podmazivanje za rad opreme, redovito provjeravajte jesu li labavi vijci, prekidač osiguranja osjetljiva.

Od 2002, Kina je postala najveći potrošač strojeva u svijetu. Kineska industrija alatnih strojeva s razvojem industrije automatizacije i dalje se prilagodbe, napredak tehnologije strojnih strojeva ubrzao je realizaciju održivog razvoja novih putova industrijalizacije. Uz preciznost i učinkovitost proizvodnje alatnih strojeva, u 2013. godini perspektive kineskog CNC alata za alatne strojeve također su nove promjene. Trenutno, većina alatnih strojeva koji se koriste u našoj zemlji su obični strojni alati. Broj običnih alatnih strojeva je ogroman, a sigurnosni problemi su istaknuti. Stoga sigurnosna pitanja postaju glavna prepreka njegovom razvoju. Povećati sigurnost, poboljšati prirodu sigurnosti stroja, riješiti problem niskog stupnja NC, česte ozljede osoblja, nisku razinu sigurnosti, učinkovitost proizvodnje nije veliki problem. Nakon završetka CNC alatnih strojeva, može uvelike poboljšati učinkovitost procesa i automatizacije, inteligentni stupanj. Smanjiti mogućnost kontakta s opasnim dijelovima; Operativni sustav i operativni sučelje sve više i više ergonomskih zahtjeva, može učinkovito smanjiti brzinu pogrešnog rada operatera, smanjiti nesreću uzrokovanu nesrećom.