Smjer razvoja Die Machine za rezanje

Stroj za rezanje je široko korišten, princip rada nije kompliciran, tehnologija rezanja kalupa je uglavnom upotreba noža za rezanje, čelični nož, metalni kalup, čelična žica, kroz otisak da se vrši određeni pritisak, u određeni oblik , Ako se cijeli tiskani materijal pritisne u jedan grafički proizvod nazvan die-cutting; Ako je uporaba čelične žice u tiskanom materijalu na tragovima tragova ostavljanja ili savijanja oznaka nazvanih utiskivanja; Ako je korištenje yin i yang dva predloška, Grijana na određenu temperaturu, tiskana na površini tiskanog materijala s trodimenzionalnim efektom uzorka ili fonta zvanog bronzing; Ako je temeljni materijal na drugom podlogu nazvan tijesto; Isključujući ostatak originalnog dijela proizvoda Za otpad.

1. Tradicionalna naljepnica zaštitni znak tiskarski strojevi za proizvodnju poduzeća. Proizvodnja u teška vremena, pad proizvodnje i prodaje iz godine u godinu. Razlog tome je proizvodnja visoko tehnoloških proizvoda, jednog od visoko učinkovitih trgovačkih tiskarskih strojeva s rotacijskim tipovima i tiskarskih strojeva za fleksografiju, povećana tiskanjem, pa čak i kružna učinkovitost proizvodnje rezanja tiska je znatno veća od isprekidanog ispisa, Die - rezanje iza proizvodne opreme.

2. Okruglo tlačno okruglo rezanje žice će biti najveća šarža tiskanih proizvoda za pakiranje, najbolji način za umiranje. Upotrebljava se za proizvodne linije za fleksografsko tiskanje, tiskarske strojeve za oblike, valjkasti ispisni utor za rezanje, rotirajuće naljepnice tiskarski strojevi za žigosanje, proizvodne linije za graviranje tiskanja, kao što su spajanje opreme za tiskanje i pakiranje. Razvojem tiskarske tehnologije, posebice razine prerade kružnog bubnja za rezanje umetaka, primjena će biti opsežnija za kružno rezanje kalupa i poboljšat će se proizvodna učinkovitost rezanja kalupa.

3. S brzim razvojem industrije tiska i ambalaže, razmjera poduzeća se širi. Automatsko ravnanje tržišta aplikacije Die Cutting Machine nastavit će se širiti. Nasuprot tome, poluautomatski plosnati die die rezanje strojeva na tržištu će se dodatno smanjiti, uz nisku produktivnost, operatora intenziteta rada i drugih razloga, sigurnost je loša, sklona nesrećama koje uključuju nedostatke glavnih razloga razlog. Međutim, zbog veličine kineske industrije tiska i pakiranja, jaz između veličine ovog uređaja imat će određeno tržište, i dalje će igrati ulogu.