Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje
Banner

Što trebate Kada Instaliranje Die stroj za rezanje

Mar 24, 2017

Što vam je potrebno kada instalirati umrijeti stroj za rezanje?

1.First, mora se pobrinuti da pročitate upute za uporabu prije instalacije i korištenja die rezanje machine.Note: Prije operacija rada ili održavanja, stroj se mora odvojiti od glavne električne linije.

2.TRANSPORT I HANDLING.:the stroj isporučuje na paletu i prekriven zaštitnom plastičnom folijom ili u otvorenom ili zatvorenom drvenom predmetu ili sanduka. Plastična folija će se samo zaštiti stroja od vlage i prašine tijekom prijevoza; ne može zaštititi stroj od puknuti tijekom rukovanja operacija. Tisak se zaključa u palete ili u bazu sanduk u tri točke.

3.Machine Provjere: Kako bi provjerili na eventualnu štetu koju stroj može imati pretrpio tijekom transporta, kontrole stanja press naredbi (barem izvana) i provjerite za bilo curenja ulja.

Prije spajanja uređaja na glavnu liniju, provjerite da li je napon je isti kao kod stroja otisnut na pločici pričvršćenoj na električnoj kutiji. Ako je napon ili frekvencija je različit od glavne linije, tražiti savjet od proizvođača ili ovlašteni zastupnik.

4.Take skrb kako bi provjerili da je unutrašnjost materijala koji se reže ne sadrži metal za umrežavanje ili slično, koji ne samo da će oštetiti umre, ali i dovesti do nasilne Splinter leti.