Putovanje Voditelj Press održavanje

To je vrlo važno za napraviti održavanje dobro, tako da je mogao zadržati putuju glave pritisnite uz dobre performanse i servis life.The nakon najviše za ručno putovanja glave tisku ili na putu glavu stroj za rezanje.

1.the ulje cijev zajednički trebali biti zaključana, bez ulja leakage.In toga, ulje cijev nije mogao trljaju s druge robe, kako bi se izbjegla bilo kakva lom.

2.Check napetost lanca jednom mjesečno, i podesite vijak pomoću moment ključa.

3.Lubricate vodilice štap mjesečni .Clean vodilice i dodajte mazivo svaki mjesec.

4.Replace maziva na smanjenje uređaja svakih 6000 radno vrijeme. (Izvedba lubrikant je jednak EP460 (Kg.4.400)

5.The hidrauličnog ulja od spremnika ulja treba zamijeniti i filter neto treba očistiti svakih 8000 sati ili kada se buka pumpe za ulje početi veći i veći.

Preporučljivo je koristiti MOBILNI DET 35 ili 46 ili SHELL TELLUS hidrauličkog ulja ekvivalentan ISO VG 46.

Spremnik ulja i filtera neto trebala bi biti dovršena očistiti prilikom zamjene hidrauličnog razinu oil.The ulja bi trebala biti veća od filtera net i puna spremnika ulja dodavanje lubrikanta.

6.The putovanja glava tisak je potrebno da bi električna pribor čist.

Tisak je strogo zabranjeno da se ulje i druge zapaljive stvari zabada na električnom components.it također nije dozvoljeno da pokrije, paket električne komponente ili Instrument okvir električni strane zapaljivih stvari, kako bi se izbjegli požar.

7.The stroj je potrebno čistiti i provjeravati vijak svaki dan.

8.The stroj je potrebno okrenuti rezanje ploča ili rezanje ploču koristiti svaki tjedan.

9.The stroj je potrebno okrenuti aluminijsku ploču i promijeniti smjer svakih 3 mjeseca, kako bi se smanjili trošenje i habanje.

10.Please isključite motor koliko je to moguće, ako je stroj ne radi.