Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje
Banner

Nabava obuće Strojevi: Zapamti pet točaka

Apr 07, 2017

Postoje brojni cipele strojevi za prodaju, kako kupiti tih željenih proizvoda nije jednostavan zadatak. Ponekad prodajnog osoblja i kupaca licem u lice komunikaciju neizbježno će proizvesti vrlo sumnjičavi iluzije, sljedeći 5 bodova u nabavi nadam an tvornice pomoć cipela izabrati prave strojeve za cipele.

1.Brand: Bilo trgovac će se fokusirati na vlastitu marku! Brand je simbol poduzetnika i timski duh. Marka iza niza kvalitete, objekata, services.Such kao „Shuoying” brand za cipele die rezanje machine.Many poznati cipele marke željeli koristiti shuoying cipele umrijeti stroj za rezanje za vlastitu proizvodnju.

2.Functions: od pojave govoreći, većina cipela strojeva proizvodnih poduzeća izgled proizvoda su slične, ali postoji razlika između stvarne funkcije, što zahtijeva pobliže ispitivanje. Često dovode do različitih funkcija svoj proizvod ne može biti obrađen, ili mogu samo obraditi jedan proizvod, svestranost nije jaka, a neki će utjecati na kvalitetu proizvoda, kao i skloni trošiti, pa shuoying sugeriraju vam da je najbolji način da u svojim uzorcima probati.

3.Quality opcija: Ova situacija je relativno specijalizirana za kupce, uglavnom obrađeni dijelovi kontrole kvalitete i montaže procesa internog proizvođača može osigurati normalan (osim nošenja dijelova), kupljeni dijelovi mogu biti različiti, ako su proizvođači nisu iste kvalitete za pribor, ona je sklona problema kvalitete. Konfiguracija pribor, od razine kvalitete je glavni razlog za izravna posljedica problema kvalitete. Kratko vrijeme ne mogu naći nikakav problem, ali dugo vremena malo se pojavi problem. Dakle, u kupnju cipela stroj istovremeno željom da u dubini unutar pogledati u konfiguraciji kupljenih dijelova. Najbolji način da obratite pozornost na sustavne, opće kućište strojeva dijelovi su marka, podrijetlo i druge očite znakove, tako da se mora obratiti pozornost pri kupnji pravog cipele strojevima.

4.Price: cijena je sveobuhvatna svih čimbenika gore, općenito, proizvođači su izračunate troškove. Profit, dok će uzeti u obzir interese kupaca, neke od novih proizvoda izaći visoka cijena je understandable.The kupac može obratiti pažnju na cijenu, ali najvažnije je da je kvaliteta, funkcija i usluga.

5.Others: Ostalo je nekih detalja, kao što su snaga i performanse, izgled itd, i njihova stvarna situacija zahtijeva neke posebne uvjete. Onda pogledajte u službi situacija nakon prodaje, osnovna će moći kupiti željnog proizvoda