Kako postaviti visinu rezanja i rezanje probnog leta za vožnju glavom

Shuoying Precision Machinery preporučuje sljedeće postavljanje visine reznog stroja i probnog rezanja za model prešanja glave za glavu.
1. Postavite plastičnu pločicu za rezanje na radnu površinu za prešanje glave za pokretanje. Zatim umetnite rezač na podnožje. Uzmite rezač na središnju poziciju putujuće glave.
2. Nakon pokretanja stroja, uključite prekidač za podešavanje, nakon što istovremeno stavite dva gumba "rezanje" rukom, glava bušenja će se kliziti prema dolje i pritisnuti na rezač kalupa. Otpustite ručicu za podešavanje udarca, ručica će S donje strane prema dolje do najniže.Uklonite ručicu na najnižem mjestu.Uključite prekidač za podešavanje.Kip za probijanje automatski će se vratiti natrag.
3. Odmaknite alatu za rezanje. Postavite materijale koji će se sjeći na plastičnu podlogu. Uzmite reznu maticu. Istodobno pritiskajte dva gumba za probijanje i rezanje na proboju za probni rez.
4. Izvadite iz rezne reznice. Ako se rezačić umetne u temeljnu ploču previše duboko, okrećite glavu za fino podešavanje u smjeru kazaljke na satu. Zatim ponovno postavite rezač reza za probni rez. Ako predmet koji se treba rezati nije potpuno Odrezati, zakrenuti glavu za fino podešavanje u suprotnom smjeru. Zatim ponovno postavite rezač reza za probni rez sve dok se objekt ne može potpuno odrezati.
5. Tijekom rada, ako se probijena šipka podigne previsoko, okrenite gumb za dizanje u smjeru suprotnom od kazaljke na satu tako da se smanji nepotrebni hod u praznom hodu i da biste uštedjeli radno vrijeme. Ako se umetak za rezanje ne postavlja ispravno ili u Slučaj drugih hitnih slučajeva, molimo vas da brzo pritisnete gumb za zaustavljanje u slučaju nužde, a zatim će utikač zaustaviti.
6.ustavljanje rezanja rezanata završava.
7.Ako imate još nekih problema, molimo kontaktirajte nas.