Stroj za rezanje Razvoj povećanja

(0,1 mm ~ 0,3 mm); rez bez mehaničkog naprezanja, stroj za rezanje bez posmaka; visoka preciznost obrada (rezanje), oštrica je mala, prorez je uski (0.1mm ~ 0.3mm), ne može se oštetiti, ne oštetiti površinu materijala; NC programiranje, može se obraditi proizvoljno plana, možete formatirati veliki cijeli odbora rezanje, nema potrebe za otvaranje plijesni, ekonomično i štedi vrijeme, stroj za rezanje laserski može izrezati puno metalnih materijala, nehrđajući čelik, ugljični čelik, legirani čelik, željezo, bakar, aluminij i drugi metalni materijali.

Oprema za lasersko rezanje obično se koristi u strukturi portretnog tipa, konzolnog, srednjeg obrnutog snopa. No, s laserskom obradom aplikacija na velike brzine, rezanje stroj velike brzine, visoka stabilnost razvojnih zahtjeva i kontrolu tehnologije razvoja, portalni struktura sa svojim jedinstvenim strukturnim prednosti postati svjetski mainstream modeli, ali i mnogi poznati brand stroj za lasersko rezanje Vrsta konstrukcije koju koristi proizvođač.

Oprema za rezanje laserskog lasera u aplikacijama za rezanje metalne ploče, u usporedbi s tradicionalnim uređajem za rezanje CO2, promjena je izvan optičkog puta, rezna glava za rezanje, pomoćni plin. Laser se može prenositi izravno na glavu za rezanje kroz optička vlakna, optički put je stabilan i pouzdan kako bi se osigurala konzistentnost cijelog okvira rezanja, a stroj ne treba izvan optičkog puta za zaštitu plina, neće biti opremljeni kompresorom zraka i drugim sustavom obrade; laser za rezanje glave nakon kolimacija, fokusiranje obično može biti konfiguriran žarišne duljine 125mm ili 200mm fokusiranje ogledalo, fokusiranje leća i mlaznica bi trebao biti opremljen zaštitnim lećama kako bi se spriječilo fokus ogledalo od kontaminacije; Rezanje vlakna laserski laserski ima dobre performanse izoštravanja, kratki fokus, uska širina rezanja (do 0,1 mm), veća brzina, pogodan za brzo rezanje tanke ploče.

CNC alatni strojevi koji se obično koriste u više linearnih osovinskih kugličnih vijaka, stalak i zupčanik, linearni motor. Kuglični vijak se obično koristi u CNC alatnim strojevima s malim brojem okretaja male brzine; zupčanik stalak je naširoko koristi za postizanje velike brzine, velika putovanja; linearni motor koji se koristi u velikoj brzini, stroj za rezanje velikog ubrzanja, posebna struktura CNC alatnih strojeva. Osim toga, zupčanik i zupčanik podijeljeni su u dvije vrste ravnih i spiralnih zuba. Spiralni zubi u odnosu na ravne zube, područje veže, pogon i zupčanik bit će stabilniji.

Portalni tip stroja za rezanje lasera ima dva oblika kretanja, jedan je pomicanje portala koji se kreće, ali stol fiksan, drugi je portalni fiksni i stol za pomicanje. Za velike formate, velike brzine i visokih performansi laserski stroj za rezanje, obično se koristi prvi oblik, stroj za rezanje, jer stol s kretanjem obratka nije prikladan za velike brzine i debeli rezanje ploča. Bilateralni pogon osigurava balansiranje snopa i snop zraka. A neki proizvođači laserskog rezanja koriste portalni unilateralni pogon, servo motor instaliran u portalni gredu jedan kraj, stroj za rezanje i zatim kroz dugu os će voziti na drugi kraj, kako bi se postigao dvostruki zupčanik, jedan servo motorni pogon. Jednostrani pogon čini snopove na oba kraja asimetrije sile, utječući na točnost sinkronizacije, smanjujući dinamičke performanse strojeva