Cork Yoga Pad odrezivanje stroja

Cork Yoga Pad odrezivanje stroja
Detalji o proizvodu

KORIŠTENJE I ZNAČAJKE:
1. Stroj je široko primjenjiv za rezanje nemetalnih materijala u raznim industrijama pomoću rezača kalupa. Na primjer, koža, guma, plastična, plastična ambalaža, tekstilna i kemijska vlakna itd.
2. Usvojite dvostruki cilindar ulja, precizni mehanizam za spajanje s dvostrukom polugom, koji jamči da je dubina rezanja na svakom mjestu rezanja jednaka.
3. S posebnim mehanizmom za namještanje i opremljenim rezačem kalupa i dubinom rezanja, prilagodba putovanja je jednostavna i točna.
4. Pritiskiva ploča rezanja odvija usporeno rezanje kada se dodiruje rezaču kalupa, što može dovesti do pogreške u veličini između najgornjeg sloja i najnižeg sloja rezanih materijala.
5. Središnji sustav za podmazivanje opskrbe uljem osigurava preciznost stroja i produžuje vijek trajanja stroja.
6. Rad je uštedu rada i jednostavan, s malim kvarom, snažnom snagom rezanja i velikom brzinom rezanja.
7. Rad s dvije ruke čini visoku sigurnost.

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


Maksimalna sila rezanja

200Tons

Raspon prilagodbe moždanog udara

0-160mm

Raspon između radnih stolova

50-210mm

Veličina gornje ploče za prešanje

1600 * 1100mm

Veličina donjeg radnog stola

1600 * 1120mm

Glavna snaga motora

11kW

Napon električnog napajanja

kao opcija

Vrsta pogona

hidraulički

hidrauličko ulje

46 # ili 68 #

Boja stroja

po potrebi

4.jpg

2.jpg

NAŠA TVRTKA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co, Ltd Specijaliziran za izradu hidraulički stroj za rezanje, stroj za rezanje, stroj za hladno prešanje, stroja za rezanje velike brzine, multi-blade pila, stroj za utiskivanje i takav drugi precizni stroj i opći stroj. Naša tvrtka pokriva površinu od 14000m2, kao veliko poduzeće u ovoj industriji, imamo snažnu tehničku snagu, kompletnu proizvodnu opremu, lijepo okruženje i povoljno stanje prijevoza. Naša tvrtka je smještena u Yancheng Grad Dagang industrijske zone Jiangsu Province i ovaj grad se zove kao "China Shoe Machinery City", koji pripada National Spark Technology Koncentracija Area.

Dobrodošli u našu tvrtku!


Među onima poznatih pluta joga pad die strojevi za rezanje strojeva, Shuoying Precision Machinery je konkurentan pluta yoga pad umrijeti stroja za rezanje zlatni dobavljač u Kini. Možete dobiti CE certificirane proizvode od nas.
Upit