Traka za rezanje automatske trake za transportnu traku

Traka za rezanje automatske trake za transportnu traku
Detalji o proizvodu

Stroj je naširoko koristi za rezanje raznih ne-metalnih materijala oblikovanjem rezača kao što su: koža, plastična, plastična ambalaža, platno, pjenasti listovi, tepisi, podovi i sl. Naša tvornica je certificirana od strane CE, ISO i SGS.
1. Mehanizam dvostrukog uljnog cilindra, precizno upravljanje s četiri stupca i dvostruka spojna šipka za automatsko balansiranje, omogućuju postizanje visoke snage rezanja i jamče istu dubinu rezanja svakog položaja.
2. Koristite PLC računalo zaslon osjetljiv na dodir za kontrolu postupaka, servo motora vozača prijenosni sustav, osigurati hranjenje točni raspon, uz stabilnu brzinu trčanja.
3. Hranjenje i pražnjenje za rezanje materijala u transportnom remenu i ostvarivanje transportne trake u izravnom materijalu rezanja.
4. Posebni mehanizam za podešavanje omogućuje jednostavnu i točnu prilagodbu putovanja u kombinaciji s rezačem kalupa i dubinom rezanja.
5. Kada se ploča za rezanje spusti na rezač, može automatski i polagano rezati materijal. Osigurava da ne postoji veličina pogreške između najgornjeg sloja i najnižeg sloja materijala.
6. Automatski sustav za podmazivanje opskrbe naftom jamči vijek trajanja i preciznost stroja.
7. Posebna specifikacija može biti red, zadovoljstvo potrebe različitih kupaca.

Maksimalna sila rezanja

1000kN

Raspon podešavanja putovanja

0-130mm

Raspon između radnih stolova

60- 190mm

Veličina gornje ploče za prešanje

1600 × 980 mm

Veličina donjeg radnog stola

1600 × 1000 mm

Motorna snaga

11kW

Frekvencija, naponska faza

jednobojni ili trofazni 220 / 380V

Neto težina

5800kgs

Bruto težina

5850kgs

Dimenzija

3850 × 2400 × 1850 mm


2.png

3.png

4.png

Među onima poznatih proizvođača reznih strojeva za automatsku hranidbu transportne trake, Shuoying Precision Machinery je konkurentan dobavljač u kineskom dobavljaču za rezanje zrakoplovnih traka s automatskom hranom za zrak. Možete dobiti CE certificirane proizvode od nas.
Upit