Automatski stroj za rezanje blister paketa

Automatski stroj za rezanje blister paketa
Detalji o proizvodu

Automatski stroj za rezanje blister paketa

Uporaba i karakteristike
1.Automatski stroj za rezanje blister paketa uglavnom se koristi za rezanje blistera, umjetne kože, plastike, gume, najlona, kartona, laminiranih materijala, pjene i raznih sintetskih materijala.
2. PLC sustav upravljanja jamči jednostavan rad i masovnu proizvodnju.
3. Ušteda rada: Automatski stroj za rezanje PP pakiranja s pretisnim omotom trebaju samo dva radnika za rad.
4. Mali motor, mala pumpa za ulje, ušteda električne energije i ulja. Stroj je opremljen sustavom podmazivanja za smanjenje habanja i produljenje radnog vijeka.
5. 24V specijalni upravljački sustav male snage.
6. Donjom granicom hoda kontrolira se vremenski ograničeni krug s velikom preciznošću, tako da se mogu napraviti visokokvalitetni proizvodi.
7. Proizvodi različite visine mogu se istovremeno proizvoditi.
8. Proizvodi posebnih specifikacija dostupni su na zahtjev.


Prednosti stroja
1.Dvostruka vaga šipke i hidraulički pogon. Svi pokretni dijelovi imaju sustav automatskog podmazivanja, produžujući radni vijek stroja i povećavajući preciznost rezanja.
2. Gornja ploča za prešanje brzo se spušta i kad se nalazi blizu kalupa za rezanje, automatski će se usporiti. Dakle, gornja i donja strana materijala teško će imati razlike u veličini.
3. Posebno dizajnirana konstrukcija stroja izbjegava istjecanje ulja.
4. Tehnika za pohranu energije zamašnjaka pomaže ostvariti rezanje pod visokim pritiskom, štedeći energiju. Temperatura ulja neće porasti.
5. Mehanizam za podešavanje poteza može jednostavno i precizno postaviti visinu rezanja u skladu s različitim kalupovima za rezanje.
6. Glavni brtveni elementi izrađeni su u Njemačkoj. Ključni hidraulični dijelovi i električni uređaji se uvoze i imaju dug radni vijek.
7. Nakon gašenja visoke frekvencije, okružujuća površina šipke cilindra bit će tvrdo kromirana, što produžava radni vijek stroja.
8. Hidraulički sustav prihvaća automatski cilindar za povećanje brzine dodavanja brzine ulja. Pri radu se brzo spušta i hidraulička crpka je u stanju istovara. Proizvodi manje topline i može dugotrajno raditi.


Slike stroja

9.jpg

10.jpg

Upit