Stroj za rezanje automatskog blister pakiranja

Stroj za rezanje automatskog blister pakiranja
Detalji o proizvodu

Stroj za rezanje automatskog blister pakiranja

Upotreba i svojstva  
1. Uglavnom se koristi za rezanje mjehurića, umjetne kože, plastike, gume, najlona, ​​kartona, laminiranih materijala, pjene i raznih sintetičkih materijala.
2. PLC sustav kontrole jamči jednostavno upravljanje i masovnu proizvodnju.
3. Ušteda rada: Automatski stroj za rezanje za PP blister pakiranje zahtijeva samo dva radnika da to rade.
4. Mala motorna, mala pumpa za ulje, električna i štednja ulja. Stroj je opremljen sustavom podmazivanja kako bi se smanjio trošenje i produžio vijek trajanja.
5. Posebni upravljački sustav niske snage 24V.
6. Donju granicu udara kontrolira vremenski prekidni krug s velikom preciznošću, tako da može napraviti visoko kvalitetne proizvode.
7. Proizvodi s različitim visinama mogu se proizvesti istovremeno.
8. Proizvodi posebnih specifikacija dostupni su na zahtjev.

 

Prednosti stroja   
1.Double bilanca klipnjače i hidraulični pogon. Svi pokretni dijelovi imaju sustav automatskog podmazivanja, produljujući vijek trajanja stroja i povećavajući preciznost rezanja.
2. Gornja ploča za prešanje brzo se spušta i kada je u blizini kalupa za rezanje, automatski će se usporiti. Dakle, gornja strana i donja strana materijala teško će imati nikakvu razliku u veličini.
3. Posebno konstruirana strojna konstrukcija sprječava curenje ulja.
4. Tehnologija skladištenja energije zamašnjak pomaže u postizanju rezanja visokim pritiskom, štedi energiju. Temperatura ulja neće porasti.
5. Mehanizam za namještanje moždanog udara može lako i precizno podesiti visinu rezanja prema različitim kalupima za rezanje.
6. Glavni brtveni elementi izrađeni su u Njemačkoj. Ključni hidraulični dijelovi i električni aparati uvoze se i imaju dug životni vijek.
7. Nakon zaustavljanja visoke frekvencije, površina okruglog lima cilindra bit će tvrdo kromirana, produljujući vijek trajanja stroja.
8. Hidraulički sustav usvaja cilindar koji povećava brzinu ulja. Prilikom rada, brzo se spušta i hidraulička pumpa je u stanju istovara. Proizvodi manje topline i mogu dugo raditi kontinuirano.

 

Slike strojeva

9.jpg

10.jpg

Među onim poznatim proizvođačima automatskih strojeva za izradu blister pakiranja, Shuoying Precision Machinery je konkurentan automatski stroj za rezanje blister pakiranja, zlatni dobavljač u Kini. Možete dobiti CE certificirane proizvode od nas.
Upit