Klikni za automatsko uvlačenje Pritisnite za veliki serijski materijal

Klikni za automatsko uvlačenje Pritisnite za veliki serijski materijal
Detalji o proizvodu

Upotreba i značajke
Pogodan je za izravno rezanje jednog sloja ili višeslojnog materijala od kože, gume, pusta, tkanine, najlona, tekstila, tepiha, sredstava za čišćenje i ostalih materijala od reznih kuhara na površini transportnog pojasa za automatsko hranjenje i veliko- proizvodnja serije i kontinuirano rezanje.
1. Kontrola PLC upravljačkog programa osjetljivog na dodir, ima dvije vrste reznih režima (automatsko i ručno) za rezanje.
2. Specijalni PU-kružni transportni remen sa stražnjom gumenom valjkom za automatsko uvlačenje i uređaj za kontinuirano rezanje može poboljšati učinkovitost rezanja.
3. Ručno podešavanje uređaja za zatvaranje četverosmjernog stupca, koji može učinkovito kontrolirati dubinu rezanja.
4. Dvostruki cilindri ulja, precizna struktura veze s automatskim balansiranjem od četiri stupca, koja jamče jednoliku dubinu rezanja svakog reznog položaja.
5. Kada gornja ploča za rezanje padne i dotakne rezanje, može automatski spustiti rezanje kako bi rezanje materijala bez veličine pogreške između gornjeg i donjeg sloja.
6. Opremljen sustavom automatskog podmazivanja s centralnom opskrbom uljem, kako bi se osigurala radna preciznost i produžilo vijek trajanja stroja.
7. Prilikom rezanja pomoću sigurnosne rešetke kako bi se osigurala visoka sigurnost operatera.

tehnički parametri

Maksimalna sila rezanja

1000kN

Raspon podešavanja putovanja

0-130mm

Raspon između radnih stolova

60- 190mm

Veličina gornje ploče za prešanje

1600 * 980mm

Veličina donjeg radnog stola

1600 * 1000 mm

Motorna snaga

11kW

Frekvencija, naponska faza

jednobojni ili trofazni 220 / 380V

Neto težina

5800kgs

Bruto težina

5850kgs

Dimenzija

3850 * 2400 * 1850mm


2.png

3.png

4.png

Među onima poznatim proizvođačima serije materijala, Shuoying Precision Machinery je konkurentan utovarivač za automatsko hranjenje za velike zalihe dobavljača u Kini. Možete dobiti CE certificirane proizvode od nas.
Upit