Stroj za rezanje ruku zaslon zaštitnik rezanje za Swing

Stroj za rezanje ruku zaslon zaštitnik rezanje za Swing
Detalji o proizvodu

Stroj za rezanje ljuljačka ruku Model SYJ-2C/22 SYJ-2C/27 je idealan stroj za zaslon zaštitnik stvaranje. Zaslon zaštitnik za ljuljačka ruku rezanje stroj za rezanje može se koristiti za rezanje plastičnih materijala.Zaslon zaštitnik rezanje tisakljuljačka ruku stroj za rezanje proizveden od strane shuoying precizni strojeva je vruće prodaja proizvoda.


KORIŠTENJE I MOGUĆNOSTI

To je pogodan za rezanje svih vrsta jedan sloj ili više slojeva kože, plastike, kartona, tkanina i drugih malom području nemetalnih materijala za rezanje umrijeti. To je idealno rezne opreme za obuće, torbu i kofer, odjeće, automobila, artware, pakiranje, elektron i drugim industrijama.

1. dva načina rezanja odabrati: (I) mali pritisak (P) kontinuirana Prilagodba; (ⅱ) nema potrebe za postavljanje visine rezanja umrijeti zbog koristeći inteligentni pritisak (T) povratne informacije dizajn, visina rezanja umrijeti je nijedan efekt na dubinu rezanja i svako mjesto rezanja možete dobiti idealan rezanje rezultat.

2. stupac je predviđeno s self-podmazivanje sustava dvostruko ulje krug Statički tlak podrške koja bi operateru jednostavno i besplatno u rad.

3. glavni dijelovi koristeći visoko pouzdane kvalitete uvezenih dijelova, manja buka, visoka učinkovitost i ušteda energije.

4. rad s obje ruke, osigurava visoku sigurnost operatora.

TEHNIČKI PARAMETRI

Max. smanjenje snage

22T /220kN

27T /270kN

Brzina rezanja

0,15 m/s

Raspon podešavanja moždani udar

0-70mm

0-100mm

U rasponu između radnih stolova

35-105mm

45-145mm

Veličina ljuljačka ruku

360 ×430mm

500 × 500 mm

Veličinom manji radni stol

9106430mm

1000 × 500 mm

Snaga motora

1.1kW

1.5kW

Za prodajudimenzije

900×900 ×1350mm

1000×1000 ×1400mm

NetoTežina

680kg

980kg


Napomena: Za ostale vrste rezanja stroja, molimo pogledajte sljedeće serije:

1, ljuljačka stroj za rezanje ruku

2, stroj za rezanje preciznost četiri stupca avion

3, stroj za rezanje glave putovanja

4, hidraulički uzmičući glave rezanje

5, Multiform automatsko hranjenje PLC stroj za rezanje

6, vruće rezanje stroj

Shuoying stroja su naširoko koristi u mnogim industrijama uključujući:

Kat materijala, auto-dio interijera, pjene i gume, ambalaže, Abrazivi, plastike i kože, odjeće i tekstila, obuća & šešir, elektronika itd.


Među te poznati zaslon zaštitnik rezanje tisak proizvoda proizvođača strojeva rezanje ruku, Shuoying precizni strojeva je natjecateljski zaslon zaštitnik rezanje za ljuljačka ruku rezanje za Zlatni dobavljač u Kini. CE certificirani proizvodi možete dobiti od nas.
Upit