Obratite nam se+8613961933676

Pretraživanje
Banner
Mašina za rezanje kugličnih matica

Mašina za rezanje kugličnih matica

Opis

Što se tiče proizvoda sa kuglicom, obično birajte automatsko hranjenje rolom putujući stroj za rezanje glave, automatsko hranjenje kopčama putujući stroj za rezanje glave ili rotacijski stroj za rezanje glave i umnožaka itd. Općenito, ne treba veliki pritisak za višekratno rezanje jednoslojni materijal za nogomet, košarku, tenisku loptu, odbojku itd.

Share:

Content_1

Content_2

ProInfoAttach

ProDetailSubTitle2

Među tim poznatim proizvođačima strojeva za rezanje kugličnih strojeva, Shuoying Precision Machinery konkurentni je zlatni dobavljač zlatnih strojeva za rezanje u Kini. Proizvode s certifikatom CE možete dobiti od nas.

Što se tiče proizvoda sa kuglicom, obično birajte automatsko hranjenje rolom putujući stroj za rezanje glave, automatsko hranjenje kopčama putujući stroj za rezanje glave ili rotacijski stroj za rezanje glave i umnožaka itd. Općenito, ne treba veliki pritisak za višekratno rezanje jednoslojni materijal za nogomet, košarku, tenisku lopticu, odbojku itd. Potrebni tlak je 250KN ~ 350KN, tako da se automatski stroj za rezanje glave s glavom umre za široku upotrebu za proizvodnju proizvoda s loptom.

1) Automatsko hranjenje pomoću strojeva za rezanje glavom u obliku valjka

图片 3.png

2) Automatsko hranjenje pomoću stropova za rezanje klipnjača koji putuju glavom

图片 4.png


3) Automatsko hranjenje Rotaciona putujući stroj za rezanje glave

图片 5.png