Jiang Su Shuo Ying Precision Machinery Co, doo je vodeći umrijeti rezanje stroj proizvođač u Kini, s više od 20 godina razvoja, 15 godina izvesti iskustvo. Tvrtka je smještena u Dagang gradu industrijske zone yancheng grad jiangsu province.

Shuo Ying društvo proizvodnja serije CE i ISO odobren strojevi: stroj za rezanje ljuljačka ruku; putovanja glave rezanje; preciznost četiri stupca avion stroj za rezanje; Hidraulični uzmičući glavni stroj za rezanje, mnogo oblika automatskog hranjenja PLC stroj za rezanje; vruće stroj za rezanje i tako dalje.

Shuoying stroj se široko koriste u mnogim industrijama uključujući glavu, auto-dio interijera, pjene i gume, ambalaže, Abrazivi, plastike & kože, odjeće i tekstila, obuća i šešir, elektronika itd.,

Shuo Ying društvo je stručni inženjerski tim, QA, prodaju i QC tima, koji osiguravaju visoku kvalitetu stroja i savršeno Postprodajna usluga.

Naši strojevi dobiti visok ugled u domaćim i stranim tržištima. Strojevi su 60 posto izvesti u više od 30 zemalja širom svijeta.

Jiang Su Shuo Ying Precision Machinery Co, Ltd.sincerely se da raditi s više partnera iz cijelog svijeta. Dobrodošli ste da posjetite naše tvrtke bilo koje vrijeme!